Συμιγδαλάς: Ανταμειφθήκαμε με το Πρωτάθλημα και την άνοδο

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Η Νίκη Ευκαρπίας περιμένει τον αγώνα της Κυριακής στην Αμμουδιά ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο της στη Γ' Εθνική

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Γιάννης Συμιγδαλάς μιλώντας για την ομάδα του, στη Μετροσπορτ και στον Παύλο Κερασιώτη είπε: «Προσπαθήσαμε παρά πολύ, ήμασταν μια καινούργια ομάδα και καταφέραμε να κάνουμε αυτήν την πορεία μέσα από καθημερινή δουλειά. Παίξαμε το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και στο τέλος ανταμειφθήκαμε με το Πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

 Ολα τα παραμύθια έχουν όμορφο τέλος τελικά. Μια μαγική χρονιά τελειώνει την Κυριακή στην Αμμουδιά», ενώ για το τι κρατάει από τη χρονιά, είπε: «Εχω πολλά στιγμές να θυμάμαι από την φετινή χρονιά αλλά νομίζω το τελευταίο σφύριγμα με τον Εύοσμο και με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ήταν κάτι μαγικό. Ακόμη, καταφέραμε να πάρουν την άνοδο οι τέσσερις παίκτες που ήμασταν πέρυσι στην Επανομή. Εγώ, ο Γολιδόπουλος, ο Κώστας και ο Μπικιάρης».

 ▶ «Εξαιρετικό κλίμα»

 Ο Συμιγδαλάς μίλησε για τους συμπαίκτες, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της Ευκαρπίας, τονίζοντας: «Κάναμε μια τρομερή παρέα. Συνάντησα εξαιρετικά παιδιά και ήταν και αυτό ένα συστατικό για την επι- τυχία, το εξαιρετικό κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Σπάνια συναντάς τέτοιες διοικήσεις. Πραγματικά δεν μας έλειψε τίποτα και τους ευχαριστούμε παρά πολύ και καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους πετυχαίνοντας την άνοδο Είχαμε ένα προπονητικό τιμ που δούλευε όλη μέρα, ανέλυε τα πάντα και δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Και όταν αδειάσαμε ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ήταν εκείνοι που μας έδωσαν κίνητρο να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε και τον επόμενο στόχο που ήταν η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Διαχειρίστηκαν άψογα τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στην χρονιά και πίστεψαν παρά πολύ σε όλους μας και τους κάναμε νομίζω το καλύτερο δώρο. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στον πρόεδρο κ. Σιαμάτρα για την απώλεια που είχε». 

Ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ευκαρπίας στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπαν μετά τη νίκη επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου με 5-0. 

Αναλυτικά: Μπικιάρης: «Επρεπε να το πάρουμε το παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Δίκαιο ήταν το αποτέλεσμα».

 Ιορδάνης Πεχλιβανίδης: Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Θέλαμε νίκη με πολλά γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά την καλύτερη μπάλα ως ομάδα στον όμιλο»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.