Συμφωνία του Άρη με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Γιώργος Στράντζαλης05 Φεβρουαρίου 2023

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο 36χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, ήταν τις προηγούμενες ημέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον Θόδωρο Καρυπίδη εκφράζοντάς του την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Άρη και χθες οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία.

Πρόκειται για μία κίνηση με πολύ χαμηλό κόστος και η οποία δίνει μία ακόμη επιλογή στο τεχνικό τιμ στη γραμμή της επίθεσης, όπου η ομάδα περνάει... κρίση, τόσο λόγω των απουσιών που είχε να διαχειριστεί όσο και της προβληματικής εικόνας που βγάζει σε επίπεδο δημιουργίας και εκτέλεσης. 

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι μία επιλογή που μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα άμεσα καθώς ξέρει τις απαιτήσεις της ομάδας και το περιβάλλον ενώ στην Κύπρο ήταν ενεργός και φέτος μέτρησε εννέα συμμετοχές. Στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην Ανόρθωση έπαιξε σε 53 αγώνες και πέτυχε 15 γκολ.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το νταμπλ το 2010. Το 2013 μετακόμισε στην Ιταλία και φόρεσε τις φανέλες των Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2018. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός, προσθέτοντας ακόμα ένα νταμπλ στην τροπαιοθήκη του.

Το 2020 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρόμητου και το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε από την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.