Συμφωνία του Άρη με νέο προπονητή - Ο Αλαν Πάρντιου έρχεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη!

Γιώργος Στράντζαλης07 Σεπτεμβρίου 2022

Στροφή από την ισπανική στην αγγλική αγορά έκανε ο Αρης που συμφώνησε με τον έμπειρο Αλαν Πάρντιου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

O 61χρονος Αγγλος τεχνικός από τον Ιούνιο ήταν χωρίς ομάδα και συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους» για τα επόμενα δύο χρόνια. Την Τρίτη 13/9 έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Η τελευταία δουλειά του Πάρντιου ήταν στη Βουλγαρία και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία ήταν υπηρεσιακός προπονητής από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Νωρίτερα διετέλεσε σύμβουλος της διοίκησης και τεχνικός διευθυντής της βουλγάρικης ομάδας, στην οποία πήγε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Αγγλος είναι έμπειρος προπονητής και με σπουδαία καριέρα στα αγγλικά γήπεδα. Για πέντε χρόνια (2010-2015) ήταν στον πάγκο της Νιουκάστλ, για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Ρέντινγκ (1999-2003), για τρία χρόνια (2003-2006) στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, έχει περάσει για ένα χρόνο (2009-2010) από τη Σαουθάμπτον ενώ έχει δουλέψει και σε Τσάρλτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ. Εκτός Νησιού, ο Πάρντιου δούλεψε και στη Ντεν Χάαγκ πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.