Συμφωνία με Μέξα, ενδιαφέρον διαδοχής για την ΚΑΕ

Στέλιος Παρθενάκης08 Νοεμβρίου 2021

Ο Κώστας Μέξας είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ηρακλή μετά την παραίτηση του Στέργιου Κουφού. Ήδη, ο 45χρονος κόουτς συναντήθηκε με τους νέους τεχνικούς συνεργάτες του (Θανάση Μολυβδά και Σωτήρη Καραποστόλου) και ασχολείται με το θέμα της αγωνιστικής αναδιοργάνωσης της ομάδας, μελετώντας τις κινήσεις ενίσχυσης, οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα από την αμερικανική αγορά. Αύριο αναμένεται να προπονήσει την ομάδα και να την κοουτσάρει στην Κωνσταντινούπολη, στον άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος αγώνα με τη Μπαχτσέσεχιρ. Λογικά η ανακοίνωση συνεργασίας θα γίνει αύριο...

Οι εξελίξεις τρέχουν και σε διοικητικό επίπεδο. Η κόντρα μεταξύ οργανωμένων και Θόδωρου Δρακόπουλου είναι πλέον μη αναστρέψιμη και φυσικά δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι το τμήμα του μπάσκετ. Ήδη πραγματοποιούνται ενέργειες προκειμένου να τεθούν επικεφαλής της προσπάθειας διαδοχής της διοίκησης Δρακόπουλου οικονομικώς ισχυροί παράγοντες, με την ελπίδα ότι η πολυπόθητη “απαλλαγή” θα προκύψει, το συντομότερο δυνατό. Προσωρινά, το σχήμα που ενδιαφέρεται δε θέλει να φανερώσει ονόματα και καταστάσεις, αλλά υπάρχει συνεχής επαφή και ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα.

Το σίγουρο είναι το τμήμα του μπάσκετ έχει ανάγκη από ηρεμία και μια αποχώρηση του Θόδωρου Δρακόπουλου θα ήταν ίσως η μοναδική λύση. Αρκεί, να υπάρχει μια έμπιστη και σίγουρη οικονομική διάδοχη κατάσταση, αφού ο Θόδωρος Δρακόπουλος είναι αυτός που αναγέννησε αγωνιστικά και οικονομικά από κάθε άποψη το τμήμα παρά τα όποια λάθη του!

Πάντως, οποιαδήποτε συζήτηση για την ΚΑΕ πολύ δύσκολα θα γίνει πριν το καλοκαίρι, ενώ στις σκέψεις του Δρακόπουλου είναι να μη δώσει το παρών σύντομα σε εντός έδρα αγώνα.

*"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Στέργιο Κουφό. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση για τον Κουφό.

* Σε επίπεδο αλλαγών στο ρόστερ ο Στέφαν Μούντι είναι καθ’ οδόν στο Ιβανώφειο, εκτός απροόπτου, όπως και ο συμπατριώτης του γκαρντ/φόργουορντ, Ματ Γουίλιαμς, που έπαιξε προ τριών ετών στην Κύμη.Μένει να φανεί αν θα ανακοινωθούν και επίσημα σύντομα, μιας και επείγουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.