Συμφωνία Καστρίτη - Άρη για νέο συμβόλαιο

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Ο Γιάννης Καστρίτης και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, μετά την πρώτη διερευνητική επαφή που υπήρξε χθες και αφού ακολούθησε σήμερα και ένα δεύτερο ραντεβού, κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να συνεχίσουν μαζί.

Μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συμπόρευσης, Γιάννης Καστρίτης και Άρης έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για να συνεχίσει ο Έλληνας κόουτς και την επόμενη χρονιά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και μένει αυτό να πάρει επίσημη χροιά με τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Καστρίτης κέρδισε με τη δουλειά του τόσο τους ανθρώπους της ομάδας όσο και τον κόσμο της, ενώ πιστώνεται και το γεγονός ότι έφτιαξε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με ένα περιορισμένο μπάτζετ. Από τη στιγμή που θα κλείσει αυτή η εκκρεμότητα, θα αρχίσει άμεσα η υλοποίηση του σχεδιασμού για την ομάδα της νέας σεζόν, στην οποία προς το παρόν δεσμεύονται μόνο οι Φίλλιος, Σιδηροηλίας και Χαβαλές. Είναι δεδομένη η διάθεση ανανέωσης με τον Σανόγκο ενώ παραμένει η εκκρεμότητα στην περίπτωση του Νετζήπογλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.