Συμφωνία του Άρη και με τον Σιστόν

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιουλίου 2020

Η ΠΑΕ Αρης λύνει σταδιακά τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί με παίκτες οι οποίοι είχαν να λαμβάνουν ποσά από τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να αρθεί το ένα ban, κάτι απαραίτητο για να έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Αυτό με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί λύση και στο θέμα της τιμωρίας για τη χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (17/7) ημέρας το Metrosport.gr σας ενημέρωσε για το ότι καταβλήθηκε ένα σημαντικό ποσό στον Ούμπιντες και στον μάνατζερ τουενώ σήμερα (18/7) έγινε ένα ακόμα βήμα για επιτευχθεί η άρση του ban που απαγορεύει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα μετά τον Ούμπιντες και Μαγκνταλένα, η ΠΑΕ Άρης, προχώρησε και σε συμφωνία με την πλευρά του Σιστόν, ενώ το μόνο «μέτωπο» που μένει ανοιχτό είναι του Πορτίγια που όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη καθώς και τις πληροφορίες που δίνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αναμένεται να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ποσό το οποίο οφείλεται στον Σιστόν αναμένεται να καταβληθεί σε τρεις δόσεις μέχρι το τέλος του έτους.

«Φέσι» τουλάχιστον 1εκ.€

Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά η ΠΑΕ Άρης, έχουν ήδη καταβληθεί τα χρήματα σε Ούμπιδες, Σιστόν και Μαγκνταλένα. Επιπρόσθετα με τα χρήματα για τον Πορτίγια που θα καταβληθούν -όπως υποστηρίζουν οι «κιτρινόμαυροι»- αλλά και τις πρόστιμα από τις αποφάσεις της FIFA και τα παράβολα, το συνολικό ποσό που θα πληρώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.