Συμφωνία Ηρακλή με Μεληκιώτη

Γιάννης Τσερβίνης02 Μαρτίου 2021

Ετοιμος να υλοποιήσει μία σημαντική μεταγραφική κίνηση που θα τον ισχυροποιήσει ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Οι κυανόλευκοι που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της «Μ» περί μεταγραφικής τους ενίσχυσης, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν πορεία πρωταθλητισμού και να ανέλθουν κατηγορία, έχουν συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μεληκιώτη για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 24χρονος επιθετικός (παίζει και στα δύο άκρα και πίσω από τον φορ) αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βέροια, Κέρκυρα και Βόλο, ενώ το 2017 είχε κάνει το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Μπορεί στους κιτρινόμαυρους να μην αγωνίστηκε πολύ, κέρδισε όμως πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του. Τη φετινή σεζόν την ξεκίνησε στην ομάδα της Επισκοπής. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 21.

Ο Μεληκιώτης βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του Ηρακλή, είχε συνομιλία με τον τεχνικό της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και τους διοικούντες και αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.