Συμφωνία για τους πρώην παίκτες του Απόλλωνα

Χάρης Δημαράς23 Ιανουαρίου 2020

Σε συμφωνία κατέληξε ο Πάρης Ατλαμάζογλου, δικηγόρος των τριών πρώην ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, Αλέξανδρου Βεργώνη, Στέφανου Καπία, Λεωνίδα Κυβελίδη με τους δικηγόρους της Super League 2. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, η πλευρά των ποδοσφαιριστών που ζητούσε, έχοντας κατασχετήρια στα χέρια της, χρήματα από την τηλεοπτική δόση η οποία προοριζόταν για την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ, συμφώνησε τελικά να πάρει τώρα ένα μεγάλο ποσοστό του ποσού. Αυτό σημαίνει ότι μέρος των χρημάτων από τη δόση θα πάρει και η ΠΑΕ Απόλλων για να μπορέσει να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις της.

Η συμφωνία του Ατλαμάζογλου με τους δικηγόρους της Super League 2 προβλέπει οι πρώην ποδοσφαιριστές να λάβουν 40.000 ευρώ και τα υπόλοιπα, περίπου 15.000 ευρώ, θα τις πάρει ο Απόλλων. Σε ό,τι αφορά στην εξόφληση των Βεργώνη, Καπία και Κυβελίδη, αναμένεται να ολοκληρωθεί στην επόμενη δόση, τον Μάρτιο. 

Όσο για την ΠΑΕ Απόλλων; Χθες ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει τις διαδικασίες ώστε να εκδοθούν τα δελτία και να κατέβει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η σημερινή εξέλιξη μάλλον τη βοηθάει για αυτό το σκοπό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.