Συμφωνία Αρη με τον Χαβιέρ Ματίγια!

Γιώργος Στράντζαλης16 Ιουνίου 2020

Κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης" για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Χαβιέρ Ματίγια, εξέλιξη για την οποία σας ενημέρωσε το metrosport.gr σήμερα το πρωί. 

Ο Αρης έχει συμφωνήσει με τον Ισπανό μέσο για την υπογραφή διετούς συμβολαίου και απομένει να διευθετηθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν περισσότερο τον ατζέντη του, ώστε να επισημοποιηθεί το deal. Ο κύκλος των συζητήσεων με τον Ματίγια άνοιξε προ πολλών εβδομάδων, χρειάστηκε να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές καθώς από τις πρώτες συζητήσεις είχαν εκφραστεί διαφωνίες. Τόσο επί της χρονικής περιόδου του νέου συμβολαίου, με τον Αρη να προσφέρει αρχικά 1+1 και ο παίκτης να ζητάει εξ αρχής κλειστό διετές. Όσο και επί των οικονομικών ζητημάτων (βλ. μπόνους) του συμβολαίου του. Τελικά, οι όποιες διαφωνίες ξεπεράστηκαν και ο Ματίγια θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ο Αρης πρότεινε στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ και η διαφορά που υπάρχει, περίπου 40-50 χιλιάδες ευρώ, γεφυρώθηκε. Το αργότερο μέχρι αύριο θα "πέσουν" οι υπογραφές, με τον Ισπανό μέσο να ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.