Συμφωνία Άρη με Αγραβάνη και Κουζέλογλου

Metrosport Team17 Αυγούστου 2020

Ο Αρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τους Γιάννη Αγραβάνη, Γιάννη Κουζέλογλου και για την ακρίβεια, έχει συμφωνήσει μαζί τους σε προφορικό επίπεδο και απομένει να υπογραφούν τα (τουλάχιστον διετίας) συμβόλαια. Αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκε το ζήτημα της έκδοσης δελτίων έπειτα από τη σκληρή στάση που διατύπωσε η FIBA.

Οι δύο παίκτες έμειναν ελεύθεροι και ξεκινώντας από τον Γιάννη Αγραβάνη, ο 22χρονος παίκτης έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «2», «3» και «4». Δεν είχε τις ευκαιρίες που ήθελε πέρυσι στο Περιστέρι καθώς ο χρόνος συμμετοχής του στα 20 παιχνίδια ήταν αρκετά περιορισμένος, ενώ δεν υπολογιζόταν και στην ΑΕΚ με την οποία είχε συμβόλαιο. Υπό αυτές τις συνθήκες έμεινε ελεύθερος, ο Σάββας Καμπερίδης του εξήγησε τον αγωνιστικό ρόλο που θέλει να του αναθέσει και εκτίμησε ότι ο Αρης σκοπεύει να του δώσει τον ρόλο που επιθυμεί. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Γιάννη Κουζέλογλου με τον οποίον επίσης υπάρχει συμφωνία. Επί της ουσίας, οι «κίτρινοι» αυτή τη στιγμή έχουν στα χέρια τους το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ντεκόζι, υπάρχουν επίσης και οι προφορικές συμφωνίες με τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, παραμένουν όμως στο… σκοτάδι αναφορικά με το δικαίωμα έκδοσης δελτίων.

Αυτό το ζήτημα είναι σε εκκρεμότητα καθώς στις συζητήσεις που είχαν με τη FIBA αντιλήφθηκαν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία παραμένει αρνητική απέναντι στις ομάδες οι οποίες έχουν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών καθώς επίσης και ότι απαιτείται να καταβληθεί μέρος των δόσεων στους οκτώ παίκτες οι οποίοι έχουν στα χέρια τους αποφάσεις του BAT.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.