Θλίψη για τον θάνατο της Κωνσταντινιάς Τσολακίδου

Metrosport Team10 Αυγούστου 2022

Θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας η είδηση του θανάτου της Κωνσταντινιάς Τσολακίδου σε ηλικία μόλις 49 ετών.

O Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία «εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό της αθλητικογράφου Ντίνας Τσολακίδου. Η Ντίνα Τσολακίδου αποτέλεσε μία σπουδαία μαχήτρια του αθλητικού ρεπορτάζ και της δημοσιογραφίας, βρισκόταν πάντα κοντά στις αθλητικές δράσεις και ήταν αγαπητή σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας της Καβάλας. Σύσσωμη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της εκλιπούσας. Καλό σου Ταξίδι Ντίνα. Η Ντίνα Τσολακίδου εργάστηκε και στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Αθλητική Μακεδονίας Θράκης».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ΕΣΗΕΜΘ: «Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το μέλος της Κωνσταντινιά Τσολακίδου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Η Κωνσταντινιά Τσολακίδου, γεννημένη στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και από το 1997 εργαζόταν στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης». Εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες της Καβάλας όπως η «Εβδόμη», το «Χρονόμετρο», καθώς και στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Παγγαίου. Διατηρούσε την αθλητική ιστοσελίδα Kavalasports από το 2013.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις 11 πμ στα κοιμητήρια της κοινότητας Παλαιοχωρίου. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοχωρίου του οποίου υπήρξε ενεργό μέλος.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την τόσο πρόωρα χαμένη συνάδελφο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.