Συλλυπητήρια για Στεφόπουλο και Καρακατσάνη

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Καρακατσάνη, για τον θάνατό του και στην αθλητική οικογένεια του σωματείου Σμυρναϊκός Βαθυλάκου στο οποίο υπήρξε μέλος επί σειρά ετών.

Επίσης εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Στεφόπουλου για το θάνατό του και στην αθλητική οικογένεια του Οδυσσέα Κορδελιού που υπήρξε μέλος και υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Συλλυπητήρια Μακεδονικού Γέφυρας

Σύσσωμη η ομαδα μας θα ηθελε να εκφράσει τα συλληπητηρια της στην οικογένεια και τους συγγενείς του Κωνσταντινου Καρακατσανη, καθως επισης και στην οικογένεια του Σμυρναϊκου που αποτέλεσε για πολλα χρόνια ενεργο μέλος. Ο Κωστας υπηρξε για αρκετά χρονια κομμάτι της καθημερινότητας του χωριου μας οντας υπευθυνος του ταχυδρομειου, και ενδιαφερόταν οσο λίγοι για τα προβλήματα τοπου μας. Καλο ταξιδι Κωστα. Θα σε θυμομαστε ολοι χαμογελαστο όπως ησουν παντα.

Συλλυπητήρια Οδυσσέα Κορδελιού

«Καλό παράδεισο Βασίλη Στεφόπουλε. Απεβίωσε ξαφνικά απο ανακοπή ανήμερα της εορτής του σε ηλικία 65 ετών.Είχε διατελέσει Πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γενικός αρχηγός του Οδυσσέα Κορδελιού. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.