Συλλέγει... υπογραφές για τη διατήρηση του κορμού του ο Άρης

Μάνος Χατζάκης18 Ιουνίου 2020

Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του, αλλά βρίσκεται ήδη σε καλό... δρόμο, όσον αφορά τον πρώτο στόχο -όσο διαρκεί το ban- που λέγεται "διατήρηση κορμού". Ο Χαβιέ Ματίγια είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ έγινε ραντεβού και με τον Μπρούνο Γκάμα.

Από εκεί και πέρα, και, εφόσον κλείσουν θετικά οι δύο υποθέσεις, οι άνθρωποι του Αρη θα δώσουν βάση στις περιπτώσεις των Μιχάι Κόρχουτ, Χουλιάν Κουέστα και Ντάνι Λάρσον. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Ούγγρου, αλλά και του Σουηδού, οι πιθανότητες λέγεται ότι είναι με το μέρος των "κιτρινόμαυρων", ωστόσο χρειάζονται νέες επαφές, έως ότου παρατηρηθεί ταύτιση απόψεων.

Οσον αφορά τον Ισπανό κίπερ, τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Στις σκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να γίνει βελτιωμένη προσφορά (κοντά τις 150 χιλιάδες ευρώ), προκειμένου να υποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο συμφωνία πρέπει να επέλθει και στο ζήτημα των οφειλομένων της φετινής περιόδου.

Αν οι Θεσσαλονικείς μαζέψουν τις παραπάνω πέντε υπογραφές θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης περιόδου, έχοντας πιάσει τον πρώτο τους στόχο. Στη συνέχεια, θα έχουν τον χρόνο να συζητήσουν, αν το επιθυμούν, με παίκτες όπως οι Ιντέγε και Σόουζα, οι οποίες είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.

Παράλληλα, θα περιμένουν και τις εξελίξεις στο μέτωπο "FIFA", προκειμένου να γνωρίζουν πώς θα κινηθούν στο φλέγον θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ. Αν, δηλαδή, η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεχθεί ότι δεν υπάρχει αθλητική συνέχεια των δύο εταιριών ή αν ο Θόδωρος Καρυπίδης οδηγηθεί σε διακανονισμό με Σιστόν, Ουμπίδες, Πορτίγια και Μαγκνταλένα, κυνηγώντας στο CAS τις διεκδικήσεις Ιμπε, Οριόλ και όποιων άλλων εμφανιστούν στο προσκήνιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.