Συγκλονίζει ο Οσιμέν: «Πουλούσα νερό στους δρόμους για να επιβιώσω»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2020

Ο Βίκτορ Οσιμέν έκανε πράγματα και θαύματα την περασμένη σεζόν στη Λιλ και ανάγκασε τη Νάπολι να βγάλει από τα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τον Νιγηριανό επιθετικό ανακάλυψε στην πατρίδα του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε και τον έφερε στην Ευρώπη για τη Βόλφσμπουργκ στην οποία τότε εργαζόταν.

Παρότι δεν «έπιασε» στη γερμανική ομάδα, πωλήθηκε στη Σαρλερουά και απο εκεί στη Λιλ για να έρθει το άλμα στη Νάπολι και ένα παχυλό πεντετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεκινούν από τα 4 και φτάνουν στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο Οσιμέν έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα των «παρτενοπέι», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάγκος (σ.σ. πρωτεύουσα της Νιγηρίας), σε ένα μέρος ονόματι Ολουσόσουν. Μεγάλωσα σε ένα πολύ ταπεινό περιβάλλον και με πολλές δυσκολίες. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρός και τρεις μήνες μετά ο πατέρας μου έχασε την δουλειά του. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, τα αδέλφια μου και τις αδελφές μου, όπου έπρεπε να πουλάω νερό στους δρόμους του Λάγος για να μπορέσω να επιβιώσω» ανέφερε ο 21χρονος φορ που πρόσθεσε ότι έκανε θελήματα και οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν ώστε να μαζέψει χρήματα για να μπορέσει η οικογένεια να εξασφαλίσει φαγητό.  

«Στο μέρος από το οποίο προέρχομαι δεν υπάρχει ελπίδα, κανείς δεν σου λέει ότι πιστεύει σε εσένα. Το ποδόσφαιρο έγινε η μοναδική ελπίδα για εμένα και την οικογένειά μου, ώστε να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή» τόνισε ο Οσιμέν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.