Συγκλονίζει ο Μίσιτς: «Ξεκίνησα από το μηδέν, η καλύτερη περίοδος μου ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Απριλίου 2021

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποτέλεσε - κατά γενική ομολογία - τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ κατά την περσινή χρονιά, εκεί που ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από το αγαπημένο του γήπεδο, αλλά και την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, βρίσκοντας το νέο του σταθμό στο Ζάγκρεμπ και τη Ντιναμό.

Ο ίδιος μέσα από μία ιδιαίτερη συνέντευξη στο sportske.jutarnji.hr, εξήγησε τα όσα τον οδήγησαν στην Κροατία, την περίοδο που έζησε στη Θεσσαλονίκη αλλά και για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα της ομάδας του με την Γκόριτσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη μέσου:

Για το γκολ που έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτό το γκολ με την Γκόριτσα είναι πιο σημαντικό από αυτό που έβαλα με την Βάραζντιν. Κάνουμε πολλή δουλειά στην προπόνηση πάνω στα σουτ εκτός περιοχής. Μένω σε θέση εκτός περιοχής, οπότε σουτάρω αρκετά συχνά. Στην προπόνηση, αλλά και σε αγώνες. Είναι ένας από τους αυτοματισμούς της ομάδας».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πως το αντιμετώπισε: «Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Είχα πολλή υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου. Έκαναν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου ευκολότερη, έτσι κατάφερα να τα ξεπεράσω με κάποιο τρόπο. Όταν το σκέφτομαι, ήταν πραγματικά άσχημο. Όταν ξεκίνησα την προπόνηση μετά απ' όλα αυτά, ένιωσα ότι δεν είχα παίξει ποτέ ποδόσφαιρο! Ξεκίνησα σχεδόν από το μηδέν αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος με το πώς πήγαν όλα και πώς έφτασα σε αυτό που είμαι σήμερα».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και τη Σπόρτινγκ: «Το ποδόσφαιρο είναι αρκετά περίεργο μερικές φορές. Κάπου προσαρμόζεσαι, κάπου όχι. Κάπου έχεις την ευκαιρία, κάπου δεν την έχεις. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ, ήρθα ως επί το πλείστον από τον πάγκο. Δεν ήμουν χαρούμενος, ζήτησα να πάω κάπου για να παίξω. Τότε ήρθε ο ΠΑΟΚ, ήμουν τυχερός, έπαιξα πολύ καλά εκεί. Πέρασα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου στην Ελλάδα, χωρίς αμφιβολία, και τότε συνέβη η ασθένειά μου. Ναι, ήταν καλά και στη Ριέκα, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που πέρασα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα!».

Ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της καριέρας του: Ναι, ο δανεισμός μου τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα για κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θα ήθελα να μείνω στην Ντιναμό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.