Συγκλονίζει ο Γεωργούντζος: «Είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει δίπλα μου!»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σωτήρη Γεωργούντζο, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει τον κορωνοϊό και το πρωί της Παρασκευής (10/4) πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Καλαμάτα μίλησε στο Metropolis 95.5 και συγκλονίζει περιγράφοντας τις εμπειρίες του από το διάστημα της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

«Βγήκα πριν λίγο από το νοσοκομείο και πλέον είμαι στο σπίτι μου σε καραντίνα για κάποιες μέρες ακόμη. Πέρασα δύσκολα τον κορωνοϊό, έχασα αρκετά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν ότι η περίπτωση ήταν στο 5% των πιο δύσκολων, είχα και μια πνευμονία πολύ βαριά. Όταν έφυγα από τη μονάδα και μπήκα στη μονάδα αυξημένης φροντίδας τα είδα όλα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ δύο ημέρες. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό, είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει δίπλα μου. Με σημάδεψε πολύ αυτό. Αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Η καραντίνα του σπιτιού είναι πιο ευχάριστη. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε, φίλους, συναδέλφους. Μου έδωσα όλοι τρομερή δύναμη να αντέξω σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Πρέπει όλοι να νιώθουμε περήφανοι για το σύστημα υγείας που έχουμε. Δουλεύουν όλοι, γιατροί και νοσηλευτές, με αυταπάρνηση και κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.