Συγκλονίζει η αδερφή του Νάσου: «ΑΡΚΕΤΑ να κλείνουν σπίτια και εσείς στο δικό σας να κοιμάστε μια χαρά»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Εκεί που τα λόγια μοιάζουν λίγα, εκεί που ότι και να πεις θα φανεί «μικρό» μπροστά σε τόσο «γεμάτα» νόημα λόγια. Η αδερφή του αδικοχαμένου Νάσου, Νατάσσα, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου, στέλνει το δικό της μήνυμα για την οπαδική βία και ξεσπά!

Διαβάστε τα όσα αναφέρει: 

«Ότι και να πούν ότι και να γράψουν για τον Νάσο τον Άλκη και όλα τα παιδιά που χάθηκαν το αποτέλεσμα είναι ένα!! Αυτή η αδικία που αντικρίζουν καθημερινά αυτοί οι γονείς που ´έκαναν το νεκροταφείο σπίτι τους δυο φορές τη μέρα τρείς κάποτε….να κλένε πάνω από ´ενα μνήμα ενός παιδιού γεμάτου όνειρα και αγάπη για τη ζωή και για το ποδόσφαιρο…κάποτε όταν του μιλώ και με συνεπέρνει η κουβέντα γυρνώ δεξιά και αριστερά μου και κοιτώ μη με δει κανείς να πει τρελή είναι αυτή μόνη της μιλά; Όχι!!! Όποιος έχασε τον αγαπημένο του με καταλαβαίνει είτε τον έχασε άδικα είτε όχι!!!

Αποδώστε ευθύνες επιτέλους για όλους τους!!! ΑΡΚΕΤΑ να κλείνουνε σπίτια και εσείς στο δικό σας να κοιμάστε μια χαρά και να λέτε ευτυχώς δεν ήταν το παιδι μου!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! Ο Νάσος ήταν ΠΑΟΚ και το φώναζε στην πόλη μας και το μνήμα του μαυρόασπρο και αυτό όπως θα ήθελε και δεν ντρεπόμαστε για αυτό!! Ήταν το πιο λίγο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.