Συγκλονιστικό βίντεο: Το κλάμα του Μάτος για το φινάλε της καριέρας του!

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Ο Λέο Μάτος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, παίρνοντας μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής του. 

Φυσικά, δεν ήταν εύκολο για τον Βραζιλιάνο, πρώην άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες ξέσπασε σε κλάματα, όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανάρτησε στα social media η σύζυγός του, Τάμι.

Μάλιστα, η Τάμι Μάτος αφιέρωσε και ένα γεμάτο συναίσθημα μήνυμα στον συζυγό της: «Από 16 χρονών είμαι μαζί σου και έχω ζήσει μαζί σου την πορεία σου στο ποδόσφαιρο.

«Είμαι περήφανη για όλα όσα έχουμε ζήσει και για όλα όσα έχεις χτίσει στην επαγγελματική σου καριέρα. Με περηφάνεια μπορώ να πω ότι δεν έχω ξαναδεί επαγγελματία τόσο αφοσιωμένο στην δουλειά! Αγκάλιασες όλα όσα σου έφερε το ποδόσφαιρο, καλές και κακές στιγμές, και έδωσες κάθε μάχη σαν λιοντάρι! Σίγουρα, ο Θεός είχε πάντα τον έλεγχο των πάντων. 

Το ποδόσφαιρο μας έχει προσφέρει νίκες, ήττες, αγώνες, χαρές, μας έχει επιτρέψει να ανακαλύψουμε απίστευτα μέρη και ανθρώπους… Σήμερα, η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, περηφάνια και θαυμασμό για σένα, τόση που δεν χωράει μέσα μου! Αυτός ο κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει ένας νέος, και ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος, θα είμαι πάντα δίπλα σου, ανεπιφύλακτα θαυμάστριά σου!»

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.