Συγκλονιστικό βίντεο: Τα δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι στους δρόμους της Αργεντινής

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Χιλιάδες βίντεο κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις ιστορικές στιγμές που βίωσαν οι Αργεντίνοι λίγο πριν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα από αυτά έχει απαθανατίσει τα ιστορικά δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι.

Η Αργεντινή εδώ και δύο ημέρες ζει μοναδικές στιγμές καθώς η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον τίτλο του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ μετά από 36 χρόνια και τον αντίστοιχο τίτλο που είχε κερδίσει τότε η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στη Γαλλία φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγράψει ποδηλάτης ο οποίος έκανε βόλτα στο Μπουένος Άιρες την ώρα που ο Γκονζάλο Μοντιέλ βρέθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Ούγκο Γιορίς. Για δύο δευτερόλεπτα στο βίντεο δεν ακούγεται τίποτα αλλά όταν ο Μοντιέλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τότε ακολουθεί χαμός. Αρχικά ακούγεται μια τεράστια συλλογική κραυγή και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι δρόμοι πλημμύρισαν από οπαδούς της Αργεντινής που πανηγύριζαν για τον τίτλο. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.