Συγκλονιστικό βίντεο: Σκυλί «ουρλιάζει» σαν προειδοποιητική σειρήνα λίγα λεπτά πριν τον σεισμό

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Τραγικές στιγμές βιώνει η γειτονική χώρα μετά τον ισχυρότατο σεισμό που χτύπησε το βράδυ της Κυριακής στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, με τους χιλιάδες νεκρούς να αυξάνονται συνεχώς. Σε ένα από δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν, ξεχωρίζει και εκείνο στο οποίο σκύλος προειδοποιεί με τον δικό του τρόπο για το κακό που ερχόταν.

Ως γνωστόν, τα σκυλιά διαισθάνονται τον κίνδυνο που πλησιάζει, όπως συνέβη και στη περίπτωση του μεγάλου σεισμού που χτύπησε την Τουρκία. 

Σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν, αυτό που συγκλονίζει είναι ο σκύλος που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να προειδοποιήσει τους κατοίκους. Δείτε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο, λίγα λεπτά πριν χτυπήσει ο εγκέλαδος: 

@straybeautiful 🆘PLEASE PRAY FOR THE SAFETY AND WELL BEING OF OUR STRAYS AND OUR PARTNER SAVIORS🙏 #AnimalWelfare #SupportAnimalRescue #HelpAnimals #SaveTheAnimals #AnimalProtection #AnimalLivesMatter #AnimalRights #EndAnimalCruelty #SaveTheAnimals #SupportAnimalRescue #RescuePets #dogsoftiktok #dog #turkeyearthquake #cats #dogsofttiktok ♬ original sound - Stray Beautiful

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.