Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού που σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρέσυρε με το αυτοκίνητή του και άφησε αβοήθητη μια νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Voria.gr το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος.

Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής. Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.