Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Ο Μίσιτς χτυπήθηκε με ζώνη στο πρόσωπο»!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου13 Δεκεμβρίου 2019

Ενα από τα κεντρικά θέματα στην πορτογαλική επικαιρότητα αυτές τις μέρες είναι η δίκη για την σκληρή επίθεση που είχαν δεχθεί οι παίκτες της Σπόρτινγκ από οπαδούς της ομάδας. Τότε, στα «Λιοντάρια» έπαιζε και ο νυν μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον Μαξιμιάνο χτυπήθηκε με ζώνη στο πρόσωπο.

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές ακούστηκαν από το δικαστήριο του Μοντίζο και όχι από το δικαστήριο του Μονσάντο, μετά από αίτημα του δικηγόρου των παικτών που ισχυρίστηκε ότι φοβούνται τους κατηγορούμενους.

Αρχικά, ο Ματιέ σημείωσε: «Υπήρξε σύγχυση και ακούσαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν. Κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του, εγώ δεν ανταποκρίθηκα. Αλλά κάποιοι συμπαίκτες μου απάντησαν και αυτό έφερε ένταση, πάντα υπάρχει κάποιος που προσβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο πρώτος που χτυπήθηκε από δύο ή τρία άτομα ήταν ο Ακούνια. Στην περίπτωση του Μίσιτς, είδα έναν άνθρωπο να τον βαράει στα πόδια και στην πλάτη».

Ο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μαξιμιάνο, από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι είδε να χτυπούν τους συναδέλφους του. Τόνισε, ότι βάρεσαν τον Γουίλιαμ με γροθιά στο στήθος, όπως και τον Ρουί Πατρίτσιο, τον Ακούνια με κλωτσιές και τον Μίσιτς με μια ζώνη στο πρόσωπο»!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.