Συγκλόνισε ο Δαμανάκης στο Metropolis 95,5 με το κλάμα του για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αναφερόμενος στον Σταύρο Σαράφη, που έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του Δικεφάλου.

«Έχω τρελαθεί από την είδηση του θανάτου του Σταύρου. Είχα μάθει το πρόβλημά του, αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρει. Έκανα προσευχές για να ζήσει, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. Ήταν ένας άνθρωπος - ηγέτης. Βοηθούσε τους πάντες, ήταν ευεργέτης. Δέκα χρόνια ήμασταν μαζί και όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε μόνο όμορφες στιγμές. 

Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παιδί που είχε ανοιχτή καρδιά για τα πάντα. Η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τον χαμό του Σαράφη. Ο Θεός διάλεξε να τον πάρει. Όλοι είμαστε περαστικοί σ΄ αυτό τον κόσμο. Δεν προλαβαίνω να έρθω στην κηδεία του και είμαι πολύ στεναχωρημένος γι΄ αυτό. Θα προσπαθήσω όμως να είμαι στα σαράντα. Ο Σταύρος ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έδινε λύσεις στην ομάδα και σε όλα τα ματς ξεχώριζε και ήταν από τους κορυφαίους. Ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, έκανε τη διαφορά και εμείς τον ακολουθούσαμε. Εύχομαι ο Θεός να τον κατατάξει εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.