Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, προχώρησε σε μια συγκινητική δήλωση για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία, με αφορμή ότι την Κυριακή (1/2) συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του γιου του.
«Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε αυτά τα άσχημα γεγονότα και με το εργοστάσιο στη Βιολάντα και με τους επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αγαπούσαν την ομάδα τους, ήθελαν να δουν τον αγώνα και έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Είναι άσχημο να χάνονται ζωές νέων με αυτόν τον τρόπο.
Το μόνο, που μπορώ να κάνω είναι να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, δύναμη, κουράγιο και να πούμε μία ευχή, που στο τέλος ίσως καταντήσει γραφική ‘όχι πλέον άλλα θύματα στον χώρο του αθλητισμού», ανέφερε αρχικά ο Αριστείδης Καμπανός στην ΕΡΤ3.
Και πρόσθεσε: «Ήθελα να βλέπω κασκόλ και των άλλων ομάδων στον χώρο μνήμης στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, κασκόλ του Άρη, του Ηρακλή και των υπόλοιπων για να αποτίσουν φόρο τιμής στους οπαδούς».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube