Συγκίνησε στα Grammy η Αλίσια Κις για τον Κόμπι Μπράιαντ

Στέφανος Αβραμίδης27 Ιανουαρίου 2020

Σε πολύ βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ πραγματοποιήθηκε στο Staples Center η 62η τελετή των βραβείων Grammy.

Την ώρα που χιλιάδες φίλοι των Λέικερς συγκεντρώνονταν έξω από το γήπεδο για να τιμήσουν τη μνήμη του θρύλου της ομάδας τους που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του και άλλα 7 άτομα σε αεροπορικό δυστύχημα, μέσα γινόταν η τελετή των μουσικών βραβείων.

Οικοδέσποινα της τελετής ήταν η Αλίσια Κις που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της για τον Μπράιαντ.

«Bρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο το Λος Άντζελες, η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. Στεκόμαστε εδώ συντετριμμένοι, εδώ, στο γήπεδο των Λέικερς, στον χώρο που έκτισε ο Κόμπι Μπράιαντ. Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ» είπε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια.

Μαζί της στη σκηνή ανέβηκε και το συγκρότημα Boyz II Men και τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday» στη μνήμη του αστέρα των Λέικερς.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.