Συγκινημένη η Γιούλικα Σκαφιδά μιλά για τον «αόρατο» και «ήσυχο» Γιάννη Αντετοκούνμπο

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην CosmoteTv και αναφέρθηκε στους απλούς, ήσυχους και καθημερινούς ανθρώπους που κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στον οποίο αναφέρθηκε με συγκίνηση: «Μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που είναι ήσυχοι, που είναι αόρατοι, αν και είναι άδικο για εκείνους. Μου αρέσει να μιλάνε οι άλλοι για σένα παρά να μιλάς εσύ για τον εαυτό σου. Αγαπώ τους ανθρώπους αυτής της κοινωνίας και νιώθω πάντα ότι οι κοινωνίες πηγαίνουν μπροστά από αόρατους ανθρώπους που δεν κάνουν φασαρία.

Που είναι μέσα στο εργαστήριό τους μέχρι αργά το βράδυ και παλεύουν και εξετάζουν τη βιολογία τους, ξέρω γω… Που είναι μέσα σε ένα γήπεδο και προπονούνται σε μπασκέτα στα Σεπόλια το βράδυ στα σκοτάδια με παπούτσια δανεικά. Ή είναι μέσα σε μία αίθουσα σινεμά που έχουν μπει κρυφά γιατί δεν μπορεί να έχουν λεφτά και θέλουν να γίνουν ηθοποιοί.

Οι ήσυχοι άνθρωποι δίνουν ένα σκαλάκι ώστε να πάμε εμείς λίγο παραπάνω για να εξελιχθεί και η κοινωνία μας, τους αγαπώ και τους σέβομαι βαθιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.