Συγκινεί ο Σάσα: «Γεια σου Θεέ, εγώ είμαι και πάλι...»

Χάρης Εμμανουηλίδης07 Ιανουαρίου 2021

Μετά από ένα διάστημα όπου έψαχνε να βρει τα πατήματα του από την περσινή εξαιρετική χρονιά, ο Λούκας Σάσα βρήκε ξανά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στην εντυπωσιακή χρονιά την οποία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Απόρροια αυτού η συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, με φόντο την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν σε συμφωνία που θα κρατήσει και άλλα χρόνια τον παίκτη και τη σύζυγο του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη σημερινή επικράτηση του Άρη επί του ΝΠΣ Βόλου, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ και έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του πριν ο Μπερτόγλιο  με εντυπωσιακό τρόπο βάλει το... κερασάκι στην τούρτα.

Ο Λούκας Σάσα μετά το τέλος του αγώνα δημοσίευσε το βίντεο το γκολ το οποίο σημείωσε, συνοδεύοντας το μάλιστα και με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το οποίο ευχαριστεί τον Θεό για τα όσα έχει πετύχει.

Ειδικότερα σημείωσε στην διαδικτυακή του ανάρτηση: «Γεια σου Θεέ, εγώ είμαι και πάλι. Θέλω απλά να πώ: "Ευχαριστώ... και πάλι!". +3! Vamos Άρη»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.