Μουρούτσος για τον Νικολαίδη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2022

Η μεταφορά των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη από τον συναθλητή και φίλο του, Μιχάλη Μουρούτσο ήταν μια σκηνή που λύγισε όλο το πανελλήνιο. Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την συγκλονιστική φωτογραφία, ο αθλητής εξομολογήθηκε τα αισθήματα που βίωσε στο τελευταίο αντίο.

Όπως γραφεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο ταεκβοντό, «ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο». Χαρακτηρίζει, δε, «μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετή Αθανασοπούλου και Ελλη Μυστακιδου».

Ο Μιχάλης Μουρούτσος εξομολογείται ότι στις στιγμές εκείνες «έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο ,χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά».

Απευθυνόμενος, δε, στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ο συναθλητής του γράφει: «Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντας μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου».

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος» καταλήγει ο Μιχάλης Μουρούτσος στην νέα ανάρτησή του για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.