Συγκινεί η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη: «Έφαγε τις σφαλιάρες της αλλά ποτέ δεν λύγισε»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η μητέρα της «χρυσής» Πρωταθλήτριας στο βάδην, Αντιγόνης Ντρισμπιώτης, μιλώντας εμφανώς συγκινημένη για την τεράστια επιτυχία της κόρης της. 


Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις θυσίες που έχει κάνει η κόρη της για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο:
«Έχει κάνει πάρα πολλές θυσίες. Πολλές ώρες δουλειάς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Τις μεσημεριανές της προπονήσεις πολλές φορές τις έκανε και βράδυ γιατί δεν προλάβαινε, λόγω δουλειάς. Φυσικά, και η διατροφή της δεν ήταν η καλύτερη , δεν ήταν σαν αυτές που κάνουν οι επαγγελματίες αθλητές. Γενικότερα, όλα αυτά τα χρόνια έφαγε τις σφαλιάρες της, βίωσε τις ήττες της αλλά έμαθε και πολλά, και κυρίως δεν λύγισε».

Για το πως βιώνουν την τεράστια επιτυχία της κόρης της στην οικογένειά τους :
«Γνωστοί και άγνωστοι μας παίρνουν τηλέφωνο και κλαίνε. Έρχονται εδώ στο μαγαζί μας στην Καρδίτσα άγνωστοι και μας αγκαλιάζουν, χαίρονται όλοι με την χαρά μας. Νομίζω πως όλοι μας συγκινηθήκαμε ιδιαίτερα την στιγμή που ανέβηκε στο βάθρο».


Για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και την απόφασή της να επιστρέψει στο βάδην μετά από 7 χρόνια:

«Η Αντιγόνη άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό από τα 12 της. Έπειτα, έκανε ένα μεγάλο διάλλειμα, περίπου 7 χρόνων. Νομίζω πως είχε βάλει ένα στοίχημα με τον κουμπάρο της. Εκείνος της έλεγε ότι μάλλον δεν μπορεί να επιστρέψει και εκείνη το έβαλε πείσμα να του αποδείξει ότι μπορεί. Αυτή θυμάμαι πως ήταν η αφορμή για να επιστρέψει».



Για το «πόστο» της Αντιγόνης στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν:
«Τώρα έχει ρεπό 3 μήνες από το μαγαζί. Βέβαια η θέση της την περιμένει κανονικά. Αν θέλει να φύγει θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή της και να μας ενημερώσει για να βρούμε αντικαταστάτη».


Για την απουσία της πολιτείας στην προσπάθεια των αθλητών:
«Είναι κρίμα που δεν υπάρχει στήριξη. Είναι πολλά τα παιδιά που μπορούν να φέρουν επιτυχίες στην Ελλάδα, όμως δεν έχουν την απαραίτητη βοήθεια, Γενικότερα υπάρχουν πολλές σημαντικές ελλείψεις».


Για την ανατροφή που έλαβε η «χρυσή» πρωταθλήτρια:
«Εμείς δεν κάναμε τίποτα άλλο, απλά μεγαλώσαμε σωστά τα παιδιά μας. Τόσο την Αντιγόνη όσο και τις άλλες τρεις αδερφές της. Γιατί και τα άλλα μου παιδιά είναι εξίσου «χρυσά».











Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.