«Σύγχρονος επιθετικός ο Μάνος, θα του δώσει κίνητρο ο κόσμος του Αρη»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη και του Ηρακλή, Αγγελος Χαντί, και μίλησε για την μεταγραφή του Μάνου στους «κίτρινους», σχολίασε τον Αρη και τον Χαριστέα αλλά και την κατάσταση στον Ηρακλή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την μεταγραφή του Μάνου στον Αρη: «Ο Μάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του. Εχει ποδοσφαιρικό εγωισμό, τα έχει καταφέρει μόνος του, έχει πείσμα, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο χαρακτήρας του είναι πολύ σημαντικός, είναι ήρεμος, ευχάριστος, είναι οικογενειάρχης, γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Είναι γνωστά τα τελειώματα που έχει ο Μάνος, είναι φιλότιμος, τρέχει, μαρκάρει, είναι ένας σύγχρονος επιθετικός. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον Μάνο, ο κόσμος του Αρη θα του δώσει κίνητρο, ο Μάνος πάει από μια μεγάλη ομάδα σε μια άλλη και αυτό θα τον βοηθήσει».

Για τον Αρη: «Ο Αρης είναι εκεί που αξίζει πλέον. Είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Χαριστέας, στις μεγάλες ομάδες χρειάζονται προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Ηρακλή: «Οταν ήμουν στον Ηρακλή ήταν μια οργανωμένη προσπάθεια, ήταν υγιές σωματείο, με τον Νίκο τον Παπαδόπουλο προπονητή, με τον Βέλλιο συμπαίκτη. Στη συνέχεια ήρθαν τα προβλήματα. Είναι στενάχωρο για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, σε θλίβει να παίζει ο Ηρακλής στο τοπικό. Και Ηρακλής να μην είσαι, δεν μπορείς να μην παραδεχθείς το μέγεθος του Συλλόγου. Έχει γίνει ξεκάθαρη αδικία με τον Ηρακλή, ευελπιστώ κάποια στιγμή η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.