Συµεωνίδης: «Να βρουν λύσεις για τον Απόλλωνα»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Με επιστολή του ο παλαίµαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Νίκος Συµεωνίδης γνωστός και ως Σαρής, αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην αγαπηµένη του οµάδα αλλά και στην µακρόχρονη παρουσία του σε αυτή. 

Αναλυτικά: «Πρωτοέπαιξα στον Απόλλωνα σε ηλικία 17 ετών και µέχρι σήµερα παππούς µε εγγόνια παρακολουθώ από κοντά την αγαπηµένη µου οµάδα. Οι παλαιότεροι µε αποκαλούσαν Σαρή για την τεράστια προσφορά µου. Ολοι γνωρίζουν ότι µε τον δυναµισµό και την παληκαριά που µε διέκρινε αποτελούσα τον αµυντικό βράχο και κυµατοθραύστη των αντιπάλων. Ιδρωνα τη φανέλα για να είναι ο Απόλλων πάντα νικητής. Πολλοί κατακρίνουν τη συµπεριφορά µου και µιλάνε για τον εκρηκτικό µου χαρακτήρα µου και αφήνουν αιχµές για την προσωπική µου ζωή. Αλλά και αυτοί δεν αµφισβητούν τις ποδοσφαιρικές µου αρετές. Υποκλίνονται στον ηρωισµό του Σαρή. 

Tίµησα το όνοµα της Καλαµαριάς σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Υπήρξα πολλές φορές προστάτης των συµπαικτών µου όταν δεχόταν βίαιες συµπεριφορές αντιπάλων µας. Εφηµερίδες της τότε εποχής και ο ∆ηµήτρης Μπούζας από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες έγραφε εγκωµιαστικά σχόλια προς το πρόσωπο µου. Όταν έπαιζα οι φίλαθλοι µας ήταν βέβαιοι ότι ο Απόλλων θα ήταν ο νικητής. Θέλω να µε κρίνουν για την  ποδοσφαιρική µου αξία και όχι για την ιδιωτική µου ζωή και τον χαρακτήρα µου. Προσπαθούν µε αυτό τον τρόπο να µε µειώσουν. Ας σταµατήσουν, εγώ τους αγνοώ. Τα έδωσα όλα για τον Απόλλωνα, µάτωσα για τη φανέλα, έδωσα και τη ψυχή µου. Είχα πολλούς τραυµατισµούς αλλά ποτέ δεν δυνασχέτησα.Ηµουν το λιοντάρι της άµυνας. Απειρες φορές ένιωσα το ζεστό χειροκρότηµα των φίλων της οµάδας µε το βροντερό σύνθηµα ο Απόλλων περιέχει δηλητήριο φοβερό».

Για το σήµερα: «Να δώσω τα συγχαρητήρια στον ακούραστο, µοναδικό, ατίθασο προπονητή µας ∆ηµήτρη Καλαΐτζίδη.

Κράτησε τον Απόλλωνα στην κατηγορία  και ευελπιστώ ότι τη νέα περίοδο θα είναι ο Απόλλων η οµάδα που θα διεκδικήσει το Πρωτάθληµα. Το µόνο που του ζητώ είναι να προσέξει στην επιλογή των συνεργατών του»

Για το πρόεδρο του ερασιτέχνη:

«Στέλνει την οµάδα να περιπλανείται σε διάφορα γήπεδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων επιθυµεί να παρακολουθεί την αγαπηµένη τους οµάδα. Να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν λύσεις. Είναι απαράδεκτο και σκληρό η οµάδα να στερείται το γήπεδο της. Να αναφερθώ και στην αδιαφορία της δηµοτικής αρχής που παρατηρεί τα γεγονότα µε απάθεια. Χρειάζεται ριζική αλλαγή. Να ενώσουν όλοι τις δυνάµεις τους και ο Απόλλων να βαδίσει στην αναγέννηση της ιστορικής πορείας του. Να πυκνώσουν οι φίλαθλοι και να ακουστεί και πάλι το σύνθηµα ο Απόλλων περιέχει δηλητήριο φοβερό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.