Σβαμπ: «Πρέπει να βρούμε λύσεις στις κλειστές άμυνες»

Γιώργος Ζαΐρης22 Οκτωβρίου 2020

Ο Στέφαν Σβαμπ πάλεψε μόνος του στο πρώτο μέρος ελέω... Εσίτι και στο δεύτερο απελευθερώθηκε με την είσοδο του Αουγκούστο.

Ο Αυστριακός μέσος μιλώντας μετά το 1-1 με την Ομόνοια στην Τούμπα τόνισε ότι θα πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να βρουν λύσεις στις κλειστές άμυνες.

"Θέλω να πετύχω γκολ, είχα ευκαιρίες, κάτι λείπει ακόμη. Πρέπει να βελτιωθούμε γενικά και φυσικά και εγώ ατομικά και δεν αρκεί η κατοχή της μπάλας. Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος όπως κα η ΑΕΚ, με τη μια ευκαιρία καταφέρνει να σκοράρει. Ναι αλλά είναι η αλήθεια πρέπει να βρούμε λύσεις για να σπάσουμε τις άμυνες των ομάδων που παίζουν κλειστά. Εμείς δεν διασπάσαμε την άμυνα και έχουμε δυσκολίες".

Αναφέρθηκε και στη συνέχεια της φάσης των ομίλων μετά και το σπουδαίο διπλό της Γρανάδα απέναντι στην PSV: "Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολος όμιλος. Και η αλήθεια είναι ότι αν θες να περάσεις στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίζεις την Ομόνοια στην έδρα σου. Αλλά πρέπει να σηκωθούμε, να αφήσουμε την απογοήτευση και να ετοιμαστούμε για τη μάχη με τη Γρανάδα".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.