Σβαμπ: «Πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό - Το χειρότερο ημίχρονο της χρονιάς σήμερα»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας με 3-1 απέναντι στον Βόλο. Ενας από τους παίκτες που έγραψε το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ και ήταν αυτός που ξεκίνησε την αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος μετά το πέρας της αναμέτρησης μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση υποστήριξε πως τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ήταν τα χειρότερα για τον φετινό ΠΑΟΚ ενώ σημείωσε πως η ομάδα πηγαίνει για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου στη NOVA:

Για την ανατροπή στο σκορ: «Από την μια είχαμε μια πολύ καλά ομάδα που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε γρήγορα το 1-1. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πλέον βλέπουμε μπροστά».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Σίγουρα δεν θα πω ψέματα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, είναι τελείως διαφορετικό να εκτελείς πέναλτι, εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα στο να συγκεντρωθώ να πετύχω το γκολ που ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Για το ποια είναι η πραγματική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στα ματς με Λάρισα και Ατρόμητο, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, σήμερα κάναμε το χειρότερο ημίχρονο στη σεζόν. Στο δεύτερο δείξαμε χαρακτήρα, ωστόσο αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί μπροστά και πιο συμπαγής πίσω. Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την δική μας πλευρά είναι να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο, που ακόμη δεν έχει χάσει, όμως ακόμη δεν έχουμε χάσει και εμείς στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.