Σβαμπ: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Στέφαν Σβαμπ με μία εξαιρετική κεφαλιά και τη βοήθεια του δοκαριού «σφράγισε» τη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ που τον στέλνει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά, με τον αυστριακό μέσο να στέκεται στην ανάγκη αυτής της νίκης , υπογραμμίζοντας πως πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που έχει: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι ένας έντονος πόνος, αλλά θα το ξεπεράσω για να είμαι διαθέσιμος για την ομάδα, έχουμε πολύ δουλειά και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να βγούμε από αυτό το αγωνιστικό τέλμα».

Ενώ για το γκολ που σημείωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα, χάσαμε τρία παιχνίδια σερί, οπότε έπρεπε να βγάλουμε κάποια αντίδραση, σήμερα ήταν ένα θετικό βήμα, το θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε αυτό να μην είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην διοργάνωση.

Τα βάλαμε κάτω μιλήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε μια πρόκριση, που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς. Θέλω πάντα να σκοράρω, βέβαια δεν έχει σημασία η ατομική προσπάθεια αλλά τι κάνει η ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος. Θέλουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.