Σβαμπ: «Ήταν το σωστό βήμα να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Μαΐου 2021

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο Στέφαν Σβαμπ με ένα μακροσκελές μήνυμα που ανάρτησε στα Social Media, σημειώνοντας ότι είναι μια χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Ο 30χρονος χαφ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την περηφάνια που ένιωσαν όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αυστριακού χαφ του ΠΑΟΚ:

«Γεια σας παιδιά, έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που κερδίσαμε το τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Tον τελικό του Κυπέλλου. Αυτός ο τελικός και φυσικά οι σκέψεις της νίκης ή της ήττας με κράτησαν πολύ απασχολημένο τις προηγούμενες μέρες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη σεζόν και για αυτό ήμαστε όλοι πιο χαρούμενοι και πιο περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο στο τέλος!

Το ταξίδι μου με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που εκμεταλλεύτηκα αυτήν την ευκαιρία. Ήταν το σωστό βήμα για εμένα να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ! Μου άρεσε πολύ η σεζόν και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν.

Τώρα μπορώ να απολαύσω τις διακοπές μου, να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου και να κοιτάξω πίσω την περασμένη σεζόν με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μας Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία, και οι δυο σας κάνατε εξαιρετική δουλειά και με βοηθήσατε ως ποδοσφαιριστή.

Πολλές ευχαριστίες στη γυναίκα μου, τον υπέροχο γιο μου, την οικογένειά μου και φυσικά τους καταπληκτικούς συμπαίκτες μου, αλλά και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου σεζόν στο εξωτερικό! Τα λέμε σύντομα παιδιά και μείνετε υγιείς!

Με εκτίμηση Στέφαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.