Σβαμπ: «Είμαι άφωνος, είναι ο πρώτος μου τίτλος»

Metrosport Team23 Μαΐου 2021

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάκτηση του κυπέλλου εμφανίστηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά το τέλος του τελικού τονίζοντας ότι είναι ένας σημαντικός τίτλος καθώς είναι ο πρώτος της καριέρας του και βάζει τον ΠΑΟΚ και πάλι στο δρόμο που κερδίζει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις μετά το παιχνίδι αλλά ναι είμαστε τόσο χαρούμενοι και απολαμβάνουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είναι ο πρώτος τίτλος στην επαγγελματική μου καριέρα. Είμαι άφωνος.

 Πρέπει να χαλαρώσω τώρα να πάω διακοπές. Φυσικά το επόμενο έτος θέλουμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο και πάλι.  Υποφέραμε πολύ αυτή τη σεζόν αλλά παίρνουμε τη δεύτερη θέση στον πίνακα και έναν τίτλο στο τέλος και είναι μια καλή σεζόν. 

Δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε. Πιστεύαμε πάντα στον εαυτό μας. Είχαμε προβλήματα και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις, να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Φυσικά, δεν θα πολεμούσαμε ποτέ χωρίς τον προπονητή μας. Είναι πολύ καλό που επιστρέψαμε στο δρόμο που κερδίζει και μας δίνει αυτοπεποίθηση».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.