Σβαμπ: «Είχα παίξει τερματοφύλακας και στις... αλάνες»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου12 Σεπτεμβρίου 2022

Για τη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 στην Τούμπα, τον τραυματισμό του Κοτάρσκι και το γεγονός ότι πήρε θέση ο ίδιος θέση κάτω από τα δοκάρια αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του ΠΑΟΚ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Στέφαν Σβαμπ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα άλλα. Όσο για τον Ντομινίκ ευχόμαστε όλοι να είναι καλά και να έχει γρήγορη ανάρρωση». 

Για τη δική του εμπειρία στο τέρμα: «Έχω εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί σαν παιδί στις... αλάνες έπαιζα σε αυτή τη θέση, αλλά δε χρειάστηκε για πολύ ήταν μόνο 30 δευτερόλεπτα. Μετά τον τραυματισμό είχα χρόνο να μιλήσω με τον Ζίβκο και με τον προπονητή λόγω του ελέγχου του VAR. Δεν είμαι νέος στην ομάδα και ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις.

Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με τον κοουτς ότι είναι νωρίς για να κρίνουμε την ομάδα. Παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να αρχίσουμε να τελειώνουμε να παιχνίδια νωρίτερα. Ήταν δύσκολα τα ματς που δώσαμε και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Υπάρχει ανταγωνισμός και όλοι παλεύουμε.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.