Σβαμπ: «Έχουμε μεγάλη δίψα και φιλοδοξία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Γιώργος Ζαΐρης05 Απριλίου 2022

Συνέντευξη στον Γιώργο Ζαΐρη

Ο Σβαμπ μπήκε ως αλλαγή στο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου και προσπάθησε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για την ανατροπή του αποτελέσματος. Ο Αυστριακός με συνέντευξη που παραχώρησε στη Metrosport στάθηκε και στην πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μαρσέιγ για τους οκτώ του Κόνφερενς Λιγκ.

Μάλιστα στις δηλώσεις του, για το εάν αυτή επηρέασε την απόδοση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Πρώτα από όλα πρέπει να αναλύσουμε τι δεν κάναμε καλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να καταλάβουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος. Αμέσως πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε και στο γήπεδο, αλλά και στο μυαλό μας τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Ανυπομονούμε για αυτή την αναμέτρηση. Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για όλους μας στον ΠΑΟΚ να έχουμε φτάσει στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, αλλά σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σαφέστατα δεν είμαστε ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα αλλά και από την απόδοση μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

- Είναι ένας βασικός στόχος η πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ; Μπορείτε να τα καταφέρετε απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο αντίπαλο;

«Σε αυτή την διοργάνωση όλα μπορούν να γίνουν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς. Έχουμε φτάσει ήδη αρκετά μακριά και φυσικά απέναντι στην Μαρσέιγ θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Την θέλουμε όλοι μας πάρα πολύ. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο αντίπαλος μας, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεγάλη δίψα και φιλοδοξία να συνεχίσουμε περισσότερο στην Ευρώπη. Έχουμε και εμείς την δική μας ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να την δείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να είμαστε σκληροί σε αυτά τα παιχνίδια, θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.