Σβαμπ: «Αξίζαμε απόλυτα τη νίκη, εύχομαι να είχε βάλει το γκολ ο Σαμάτα»

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ άλωσε τη Λεωφόρο και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στους απεσταλμένους του Metrosport.gr και σχολίασε πως η ομάδα του έπαιξε με μεγάλη ωριμότητα ενώ ευχήθηκε να είχε βάλει το γκολ ο Σαμάτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τα κάνατε όλα σωστά αυτήν την φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, έτσι δεν είναι; «Ναι, θυμόμαστε όλοι το 2-2 της πρώτης συνάντησής μας φέτος. Τώρα παίξαμε με μεγάλη ωριμότητα, δείξαμε πόσο απειλητικοί είμαστε ακόμη και χωρίς την μπάλα στα πόδια μας. Και στο τέλος αξίζαμε απόλυτα τη νίκη».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στα δύσκολα; «Είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν για εμάς. Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε τουλάχιστον γύρω στα 60 παιχνίδια. Σε αυτό το πολύ μακρύ ταξίδι, θα έχουμε φυσιολογικά ορισμένες απώλειες. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Προφανώς είναι μία σκληρή μάχη για όλους. Το είδαμε και στο ματς κόντρα στην Λεωφόρο. Από την άλλη, εμείς δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε με δύο τρόπους. Είτε έχοντας την κατοχή της μπάλας, είτε όχι. Είμαστε το ίδιο απειλητικοί».

Για το αήττητο που «χτίζει» ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό; «Γενικά στη Λεωφόρο κάνουμε πολύ καλά παιχνίδια, παίρνουμε σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο ματς πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με γκολ στις καθυστερήσεις. Αυτό μας δίνει πολλή αυτοπεποίθηση».

Για το αν αφιερώνει το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στον Σαμάτα: «Δυστυχώς δεν έβαλε το γκολ ο Σαμάτα γιατί το σταμάτησε ο αντίπαλος πάνω στη γραμμή, εύχομαι να το είχε βάλει εκείνος... Είναι δικό του γκολ για να είμαι ειλικρινής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.