Survivor: Ξέφυγαν τα πράγματα με Καραγκούνια και Μπάρτζη, προσωρινά εκτός reality οι δυο τους - Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία (vids)

Metrosport Team23 Μαΐου 2023

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας, με ένα κρίσιμο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το κλίμα ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους μυρίζει… μπαρούτι συνεχώς, καθώς υπάρχουν αρκετές κόντρες στα δύο στρατόπεδα, μ’εκείνη των Τάκη – Μπάρτζη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας είδε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να είναι ενοχλημένοι που αποχώρησε ο Κόρο και όχι εκείνος, την ώρα που η Μαριαλένα στάθηκε στο γεγονός ότι ο Κόρο επέλεξε τον Σάκη για νικητή και όχι τον Ηλία, με τον οποίον ήταν φίλοι στο προηγούμενο Survivor.

Το κλίμα μετά την αποχώρηση του Κόρο ήταν βαρύ και στα δυο στρατόπεδα, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να δηλώνουν στεναχωρημένοι με την αποχώρηση του παίκτη των Διασήμων. Πικραμένος ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού ο Κόρο ήταν φίλος του και όπως δήλωσε και ο ίδιος: «έγινε αυτό που δεν ήθελα».

Απο την άλλη πλευρά η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια έχει κουράσει τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τον Σάκη και την Μαριαλένα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όμως, με όπλο την υπομονή του ζήτησε απο την παραγωγή να του δώσει τιμητική πλακέτα στο τέλος του ριάλιτι ως τον άνθρωπο που άντεξε πέντε μήνες τον Τάκη καραγκούνια. 

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Τάκη και στη Μαριαλένα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας. «Δεν με αφορούν τα συναισθήματα των συμπαικτών μου» είπε ο μισθοφόρος για την στεναχώρια που υπήρξε στην Κόκκινη ομάδα μετά την αποχώρηση του Κόρο. 

Οι δύο ομάδες «τρελάθηκαν» με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το σημερινό έπαθλο, καθώς πρόκειται για βόλτα με καταμαράν, άφθονο φαγητό και water sports στη μίνι-κρουαζιέρα. 

Η Στέλλα έχει γενέθλια, με τους συμπαίκτες της να τραγουδούν  τα «χρόνια πολλά», ενώ όπως δήλωσε και η ίδια θα ήταν το ιδανικότερο δώρο η βόλτα με το καταμαράν. 

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον Σάκη και τον Τάκη μετά τον αγώνα του δεύτερου, με τους Μπλε να έχουν «στήσει αυτί» και να κουτσομπολεύουν τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντιμετώπισε τον Νίκο Μπάρτζη, σε έναν δυνατό αγώνα με νικητή τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας. Ο Βασάλος χρειάστηκε μόλις μια στον τελικό στόχο και έκανε το 6-4 για τους Κόκκινους.

Οι Κόκκινοι έκαναν το 1-0 στο σκορ, όμως οι Μπλε θέλοντας να κυνηγήσουν τον αγώνα για το έπαθλο, με εξαιρετικές βολές, η Σταυρούλα έδωσε αέρα δύο πόντων στην Μπλε ομάδα, αφού κέρδισε την Μαριαλένα. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας αντιμετώπισε τον Τάκη Καραγκούνια, με τον φαρμακοποιό να κερδίζει τον μισθοφόρο για το 3-2 και τον Καραγκούνια να κάθεται στην άκρη του πάγκου μετά την ήττα, απομακρυσμένος απο τους συμπαίκτες του. 

Στον αγώνα κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο, ο  Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε λάθος, ο ίδιος δεν το δέχτηκε και εγκατέλειψε την προσπάθειά του «χαρίζοντας» τον πόντο στους Μπλε που έκαναν το 4-2. 

Η Στέλλα κέρδισε την Μαριαλένα και ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νίκη της, ενώ Ο Σάκης έχασε τον πόντο κόντρα στον Νίκο Μπάρτζη και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είχε διαμορφωθεί ο τελικός στόχος μετά τις πρώτες βολές του.

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τα νεύρα του Βασάλου παραλλάσσοντας στίχο του Νίνο, μετά τον προηγούμενο αγώνα όπου ο παίκτης των Κόκκινων εγκατέλειψε την προσπάθειά του. «Είναι Βασάλος , ζει σε παράνοια» είπε ο γνωστός παρουσιαστής. 

Η κόντρα μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Νίκο Μπαρτζή καλά κρατεί με την κατάσταση να ξεφεύγει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς έδωσαν μάχη σώμα με σώμα, με τον δεύτερο να κάνει κάτι σαν «τάκλιν» στον πρώτο και να τον τραυματίζει. Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε. Ο παίκτης άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε». Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά.

Ο αγώνας συνεχίστηκε, με τους Ηλία Μπόγδανο και Κωνσταντίνο Βασάλο να ρίχνονται στην μάχη και τους  Μπλε να επικρατούν με 8-6 στον δεύτερο επιμέρους αγώνα και ισοφάρισαν σε 1-1.

Με σκορ 3-0 στον αγώνα-μπαράζ και 2-1 συνολικά, οι Κόκκινοι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίστηκε στη διάρκεια του αγώνα ασυλίας και απολογήθηκε στην ομάδα του μετά την τελική νίκη, με μια αγκαλιά. 

Tα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ Καραγκούνια και Μπάρτζη δεν άφησαν ασυγκίνητη την παραγωγή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τον  Γιώργος Λιανό να ανακοινώνει στις δύο ομάδες ότι Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης θα μείνουν προσωρινά εκτός παιχνιδιού μετά το μεταξύ τους περιστατικό.

Οι παίκτες και των δυο ομάδων σχολίασαν το περιστατικό Τάκη-Νίκου ξεκαθαρίζοντας και αυτοί με τη σειρά τους ότι δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. «Δεν χωράνε αντιαθλητικές συμπεριφορές» είπε ο Μάριος για τους Μπλε, ενώ για τους Κόκκινους η Μαριαλένα είπε:  «Απαγορευτικές για εμένα αυτές οι εικόνες»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.