Survivor: «Βόμβα» αποχώρησης του James λόγω διαφωνίας με την παραγωγή, επιβεβαιώνουν τα αδέρφια του!

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Σκάει… βόμβα μεγατόνων στο Survivor! Ιδιαίτερα έντονη φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, θέλει τον James Καφετζή να αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι επιβίωσης!

Η απόφαση του παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, να παρατείνει μέχρι και τον Ιούλιο το παιχνίδι και ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να τελειώσει στα τέλη περίπου του Ιουνίου, αποτελεί την αιτία της ανάπτυξης της φημολογίας αυτής, καθώς η προοπτική για να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν άρεσε σε πολλούς παίκτες.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο James Καφετζής που, σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε, εμφανίζεται να διαφωνεί έντονα με την απόφαση της παραγωγής, παρά το γεγονός ότι πρότεινε αύξηση στους μισθούς των παικτών για να τους πείσει να παραταθεί το φετινό Survivor.

«Αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι»!

Η φημολογία αυτή φαίνεται να έχει βάση, καθώς τα αδέλφια του James, έκαναν γνωστή την απόφασή του σχολιάζοντας:

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike.

Η Έφη σημείωσε από την πλευρά της: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

Το trailer της… ανατροπής

Το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής του παιχνιδιού, ενισχύει το κλίμα και τις φήμες αποχώρησής του, καθώς προαναγγέλει μια μεγάλη ανατροπή.

«James αυτή η δήλωσή σου είναι βαρυσήμαντη και όπως καταλαβαίνεις θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στην μπλε ομάδα, αλλά και στην κόκκινη», αναφέρει σ’ αυτό ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στον οποίον ο James του απαντά: «Γιώργο όπως έχεις αναφέρει κι εσύ το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω και εγώ ακόμα μία στο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.