Survivor: Τριαντάφυλλος έτοιμος για...Champions League - Όλο το παρασκήνιο της «ένωσης»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Τα επεισόδια του Survivor πολλές φορές -αν όχι όλες- δίνουν τροφή για...συζήτηση. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αλλάξει το βράδυ της Δευτέρας που αποτελούσε την πρώτη ημέρα κοινής συμβίωσης για τους παίκτες των δύο ομάδων μετά το πάρτι ένωσης. 

Οι πρώτες στιγμές έφεραν μεγάλη ένταση καθώς ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στην παραλία από την οποία είχε ξεκινήσει βλέποντας μία εικόνα που δεν του άρεσε και αυτό οφείλεται σε μία παρέμβαση του Κώστα στον χώρο. Η αλλαγή αυτή πυροδότησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο παικτών κάτι που φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο.

Μετά το πέρας αυτού, οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στον χώρο που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το αγώνισμα που θα έδινε σε μία ομάδα τη δυνατότητα να μην στερηθεί κάποιον παίκτη της για τη συνέχεια, καθώς υπήρχε έπαθλο ασυλίας. Ο Τριαντάφυλλος μετά τον τραυματισμό που είχε και τον είχε κρατήσει εκτός αγωνισμάτων ήρθε η ώρα να επιστρέψει, αλλά πριν το κάνει αποφάσισε να κάνει λίγο...ζέσταμα που προκάλεσε άφθονο γέλιο στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.