Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή - Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Βόμβα έσκασε χτες Τρίτη (11/5) στο Survivor καθώς αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο καλύτερος παίκτης της μπλε ομάδας ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό την απόφασή του να αποχωρήσει λόγω της δισκοκήλης που τον ταλαιπωρεί αλλά και γιατί δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά στο παιχνίδι.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου» είπε ο Ροδίτης.

«Εγώ το έπαθλο μου το έχω πάρει, είναι ο Νίκος. Θα βγω έξω και θα κάνω μεγάλη κερκίδα για εκείνον», πρόσθεσε ο Τζέιμς.

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, οι λόγοι της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή είναι διαφορετικοί από όσους ανέφερε ο Ροδίτης στο συμβούλιο του νησιού.

Η απόφαση του Τζέιμς έχει να κάνει με την απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για παράταση του παιχνιδιού για ακόμα 30 μέρες.

Ο Ροδίτης αντέδρασε έντονα και δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε κόντρα με την παραγωγή. Το ύφος των ανθρώπων της παραγωγής δεν άρεσε καθόλου στον παίκτη των μπλε, αφού τον απείλησαν πως δεν σηκώνουν απειλές από κανέναν! Ανάλογη απάντηση πήρε αυτή την φορά ξανά ο Τζέιμς, μόλις ανακοίνωσε πως αν γίνει αυτό θα αποχωρήσει και τελικά... αποχώρησε!

Στην έξοδο και ο Νίκος Μπάρτζης

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, όπως ήταν λογικό διέλυσε ψυχολογικά τον κολλητό του εντός του παιχνιδιού, Νίκο Μπάρτζη.

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε κλαίγοντας ο Νίκος μετά την ανακοίνωση του φίλου του.

Όπως αναφέρει το athensmagazine.gr, ο Κορίνθιος αγρότης και ποδοσφαιριστής δεν άντεξε την αποχώρηση του Τζέιμς και αποφάσισε και αυτός να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της παραγωγής προσπάθησαν να τον μεταπείσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – εφ’ όσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες – θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.