Survivor: Το κλάμα της Μελίνας και η πρόταση γάμου του Καραγκούνια - Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο (vids)

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές της χθεσινής ασυλίας, όμως το σημερινό επεισόδιο (17/5) του Survivor κάνει αναστροφή για ένα φανταστικό αγώνισμα επάθλου. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει πάρει «φωτιά», αφού οι εντάσεις γίνονται όλο και πιο έντονες όσο φτάνουμε προς το φινάλε.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι εντάσεις και στο σημερινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, με την Μελίνα να κάνει το «λάθος» να ψηφίσει τον Βασάλο και η Κόκκινη ομάδα, να της το κρατά. Απο την άλλη μεριά, οι Μπλε, συζήτησαν για τους αντιπάλους τους, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τον Σάκη Κατσούλη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Για το Μαρτίκα λένε, αλλά άλλος χειρίζεται παίκτες».

Στον τάκο του Survivor  βγήκε η Μελίνα Μεταξά ύστερα από την ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, η Κύπρια παίκτρια  δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Μελίνα Μεταξά εξομολογήθηκε πως «ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα, πάρα πολύ. Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι. Απλά και από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται».

Οι Διάσημοι επιτέθηκαν στη Μελίνα ότι δήθεν συνεννοήθηκε με τον Μπάρτζη για να βγάλει υποψήφιο τον Βασάλο, με το Νίκο Μπάρτζη να παίρνει τον λόγο απο τον Γιώργο Λιανό και να εκθέτει την ομάδα των Διασήμων, ειδικότερα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε ακόμη μια ένταση ανάμεσα στους παίκτες και των δυο ομάδων, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εξοργίζεται με τα λεγόμενα του Ασημακόπουλου, καθώς ο Βασάλος φαίνεται πως εκβιάζει τους Μπλε με κάτι που του είπαν για τη Μελίνα παλιότερα. Εξοργισμένος ο Βασάλος είπε: «Δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά; πείτε τι λέγατε για τη Μελίνα».

Ενθουσιασμό προκάλεσε το έπαθλο της σημερινής αναμέτρησης, καθώς πρόκειται για το Zip line ή αλλιώς εναέρια τροχαλία, με την Σταυρούλα Χρυσαείδη να μιλά για «ενα τέλειο έπαθλο, ενώ οι νικητές θα βρούν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο απο το περιβάλλον της καλύβας». 

Στα του... αγώνα οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην πρώτη κούρσα του αγώνα. 

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τον Μάριο Πρίαμο, χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, αφού ο «τρελός Κύπριος» τα βρήκε σκούρα στο τελευταίο σκέλος της κούρσας και δυσκολεύτηκε αρκετά με το πάζλ. 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη έκανε το 2-3 για τους Μπλέ, νικώντας την Μαριαλένα που μετά την ήττα της πέταξε μερικά «γαλλικά» και τα «έβαλε» με τους κρίκους. Η αλήθεια είναι πως η παίκτρια των Κόκκινων  έχει βρει τον μπελά της με τη Σταυρούλα για αντίπαλο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, που απασχόλησε κατα κόρον το κοινό του χθεσινού επεισοδίου με τα καμώματα του, σήμερα έκανε πρόταση γάμου στην γιατρό της παραγωγής! Ο μισθοφόρος κέρδισε, χτύπησε και έκανε και μια πρόταση γάμου στη γιατρό, λέγοντας την: «Θα με παντρευτείς;». Δυστυχώς για τον Καραγκούνια, η απάντηση ήταν αρνητική, καθώς η γιατρός είναι ήδη παντρεμένη.

Η Μελίνα ήταν σαρωτική κόντρα στην Σταυρούλα και έβαλε μπροστά τους Κόκκινους, καθώς πήραν το προβάδισμα και έκαναν το 1-0. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει κλέψει την παράσταση στα τελευταία επεισόδια. Η υπερένταση του μισθοφόρου εκδηλώνεται και με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά, καθώς κέρδισε τον Σπύρο και φίλησε ιπποτικά το χέρι της Σταυρούλας. 

Oι Κόκκινοι ήταν οι μεγάλοι νικητές του σημερινού επάθλου. Παρόλου που έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, οι Διάσημοι θα απολαύσουν τον έπαθλο του Zip line. O Κόρο έφερε τον νικηφόρο πόντο στην ομάδα του, έπειτα απο την αναμέτρηση με τον Σπύρο Μαρτικα. 

 Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Οι Κόκκινοι ενοχλήθηκαν απ' όσα είπε στον πάγκο ο Ηλίας. Σάκης και Βασάλος ήταν έξαλλοι με τον Μπόγδανο γιατί φώναζε κάτι πολύ λάθος για τους ίδιους όσο αγωνίζονταν, ωστόσο σπάνε το κεφάλι τους και δεν θυμούνται τι έλεγε. 

Ενώ, απο την άλλη η Μελίνα υποννόησε ότι παρά τις νίκες της δεν νιώθει πολύ καλά με τους συμπαίκτες της.

«Bαρύ» το κλίμα στην καλύβα των Μπλέ, μετά την ήττα απο τους Κόκκινους στον σημερινό αγώνα επάθλου, με τον Ηλία Μπόγδανο να  δηλώνει: «Ξέρουν ότι είμαι συναισθηματικός και με χτυπάνε». Ο παίκτης των Μπλε  βλέπει μια συντονισμένη προσπάθεια να του ρίξουν το ηθικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.