Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ασυλία, ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Metrosport Team06 Ιουνίου 2021

Συνήθεια έχουν γίνει τα spoiler στο Survivor. Σήμερα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ασυλίας και όχι επάθλου. Οι επτά παίκτες του Survivor που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι, πλέον, τρεις.

Σύμφωνα με τα spoiler, την ασυλία κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης. Μαζί του στο φαγητό θα πάρει την Μαριαλένα, τον Κόρο και τον Ηλία. Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση φέρεται να είναι η Καρολίνα. Στο μεταξύ, στο τρέιλερ για το αποψινό Survivor, βλέπουμε από τη μία, πως ο Σάκης Κατσούλης καταρρέει στην αγκαλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, λέγοντας για τον Τριαντάφυλλο: 

«Ξεκάθαρα για μένα, μετά από σένα, ήταν το στήριγμά μου. Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευόταν...» Από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι παίζουν ένα θεατρικό παρωδία με θεατές τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα. «Τελικά, η προσευχή μου εισακούστηκε. Γεια σου Τριαντάφυλλε, γεια σου! Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε και πήρε πτυχίο με βαθμό άριστα», λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.