Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί, oι τεταμένες σχέσεις Μπαρτζή-Μαρτίκα και ο μεγάλος αγώνας με τους Τούρκους (vid)

Metrosport Team19 Απριλίου 2023

Καθημερινότητα είναι πλέον οι εντάσεις στο Survivor All Star και συγκεκριμένα όσο πλησιάζουμε προς την ένωση των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες και στο επεισόδιο της Τρίτης αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας, με τους μπλε να δέχονται ακόμα μια ήττα, με αποτέλεσμα να βρεθούν για μια ακόμη φορά στη δυσάρεστη θέση της ψηφοφορίας.

Οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής ήταν τέσσερις, και αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.

Όσον αφορά την ασυλία, οι Μπλε δέχθηκαν ακόμα μία ήττα στο τελευταίο αγώνισμα και κλήθηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων στο Survivor. Ο ίδιος, αν και δήλωσε πως το περίμενε, δεν έκρυψε το παράπονό του γιατί έχει βελτιωθεί αγωνιστικά.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το πρωί όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη»

Οι Κόκκινοι ευχαριστήθηκαν ένα τρομερό πασχαλινό τραπέζι μετά τη νίκη τους με αποτέλεσμα να έχουν ένα δύσκολο βράδυ λόγω βαρυστομαχιάς εκτός από... τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος ξύπνησε με άγριες διαθέσεις.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι ο παίκτης έβλεπε προβατάκι στον ύπνο του και είχε έντονη βουκολική αίσθηση.

«Σαν τον βόα ξάπλωσα που έχει το θήραμα μέσα στο στομάχι του και προσπαθεί να το χωνέψει. Το πρωί σηκώθηκα πάρα πολύ όμορφα γιατί είδα και ωραία όνειρα. Μετά το πολύ κρέας ξέρεις... όλες οι ορμόνες ήταν στα ύψη. Σηκωθήκαμε πάρα πολύ ωραία και με αυτή την αίσθηση λοιπόν έχουμε έρθει εδώ σήμερα λοιπόν να παίξουμε, να κερδίσουμε και να πάμε χωρίς απώλειες στο Συμβούλιο».

Τεταμένες οι σχέσεις Μαρτίκα και Μπάρτζη

Στα χαρακώματα βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Μαρτίκα με τον Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη σχολίασε ότι «είναι υποτιμητικό για τον Στάθη το ότι τον αναφέρει».


Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού και δεν μπορεί να το «χωνέψει» θεωρώντας πώς πρόκειται για σχέδιο από τους παίκτες της μπλε ομάδας.

«Χθες στο Συμβούλιο με ψήφισε όλη η ομάδα εκτός από ένα παιδί, τον Ασημακόπουλο. Γενικά μου έκαναν επίθεση ότι τους ρίχνω τη ψυχολογία και οτιδήποτε. Πριν πάμε στο Συμβούλιο του Νησιού είχαμε κάνει κουβέντα δεν είχε αναφέρει κάποιος κάτι. Δεν μιλάω με κάποιον από τα παιδιά πέρα από τις ομαδικές συζητήσεις. Μόνος μου αράζω. Απλά θεωρώ ότι ψηφίστηκα για πράγματα που βλέπω και λέω και τους ενοχλούν. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού τους ρίχνω τη ψυχολογία γιατί δεν ψηφίστηκα από την πρώτη εβδομάδα και ψηφίζουν τον Σπύρο;», ανέφερε αρχικά ο παίκτης απογοητευμένος.

«Από τότε που έφυγε η Χαμπέρη και είπε στο τέλος του Συμβουλίου ότι με θέλει νικητή, βλέπω πολλά πράγματα να έχουν αλλάξει στο παιχνίδι, πολλές συμπεριφορές. Ψηφίστηκα για υποψήφιους. Ο Σπύρος έκανε χαμό, ήρθαν δύο παιδιά στην ομάδα, ο Ηλίας και η Σταυρούλα...»

«Δεν μιλάγαμε δεν πήγα καν να τους μιλήσω. Ένα γεια λέγαμε ενώ με την Σταυρούλα ήμασταν κοντά. Η Σταυρούλα έκραζε τον Ηλία, πήγανε κοντά. Μετά από μια εβδομάδα είδαμε τον Σπύρο που κραζότανε με τον Ηλία και ο Ηλίας έκραζε τον Σπύρο να δένουν και να πηγαίνουν κοντά. Βλέπεις κινήσεις για το συμφέρον και κανένας δεν είναι σταθερός. Τίποτα... καμία άποψη. Οι απόψεις αλλάζουν μέρα με τη μέρα και γι' αυτό φταίω εγώ.»

«Δεν θα πατήσω επί πτωμάτων, δεν θα γλείψω, δεν θα το κάνω για να πάω μια εβδομάδα παραπέρα στο παιχνίδι. Δεν το 'κανα και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης στο τέλος.

Μεικτός αγώνας με τους Τούρκους

Το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Survivors, κάτι που περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό οι παίκτες.

Όπως αποκαλύπτει το trailer, ο αγώνας αναμένεται σκληρός και το έπαθλο μεγάλο.

H αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Σύμφωνα με τα spoiler, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα κριθεί ανάμεσα στον Πάνο Κωνσταντινίδη και τον Σπύρο Μαρτίκα με αποτέλεσμα ένας από τους να χάσει το πάρτι της Ένωσης.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει και πάλι την ανατροπή και έστω με διαφορά. Επομένως ο παίκτης που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται να είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.