Survivor Spoiler: Με αναπάντεχη «μεταγραφή» ο αντί-Καλίδης, αλλάζει στρατόπεδο ο Τριαντάφυλλος!

Metrosport Team15 Μαρτίου 2021

Σε μια αναπάντεχη κατά πολλούς εσωτερική μεταγραφή προχωρά η παραγωγή του Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος θα μετακινηθεί από την κόκκινη, στην μπλε ομάδα! Κατ’ αυτό τον τρόπο θα αντικαταστήσει τον Πάνο Καλίδη, που αποχώρησε ξαφνικά οικειοθελώς.
Κάθε οικειοθελής αποχώρηση προκαλεί πρόβλημα στην παραγωγή, αφού ο προγραμματισμός είναι συγκεκριμένος και δεν πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα το Survivor. Με δεδομένο ότι δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες, το κενό του Καλίδη πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω. Η απομόνωση του Τριαντάφυλλου από τα υπόλοιπα μέλη των κόκκινων, αλλά και η καλή σχέση του με τον Αλέξη Παππά και άλλα μέλη της μπλε ομάδας, συνετέλεσαν στην απόφαση της παραγωγής να προβεί σ’ αυτή την αλλαγή, η οποία πάντως θα φέρει αναστάτωση και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

«Μπορεί να αποχωρήσει γιατί είναι μεγάλη η πίεση»

Για τον Τριαντάφυλλο, τη συμμετοχή του στο Survivor και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η αδερφή του τραγουδιστή, Δέσποινα, η οποία στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, προχώρησε σε αποκάλυψη «βόμβα»! Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως υπάρχει περίπτωση ο αδερφός της να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων!

Μεταξύ άλλων τόνισε πως… «Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε. Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο. Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο. Στο παιχνίδι πήγε επειδή του άρεσε πάντα το Survivor. Το κακό του Τριαντάφυλλου, πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού, είναι ότι είναι πολύ νευρικός. Νευριάζει κατευθείαν, αλλά του περνάει αμέσως. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία. Γενικά, είναι ένα δυνατό παιδί. Ωστόσο, είναι τόσο μεγάλη η πίεση εκεί, που μπορεί να αποχωρήσει και οικειοθελώς».

Δείτε όσα δήλωσε η αδερφή του Τριαντάφυλλου.

Πηγή: Thetoc.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.