Survivor - Spoiler: Η μεγάλη νικήτρια του σημερινού αγωνίσματος

Metrosport Team21 Μαρτίου 2022

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε η νέα ομάδα των Διασήμων να χάνει και το όνομα του παίκτη ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν εκείνο του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Οι περισσότεροι Κόκκινοι τον ψήφισαν, γιατί εκείνος έχει τραυματιστεί σοβαρά στη μέση του και δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα.]

Στο νέο επεισόδιο, οι παίκτες συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με ένα συμβάν που έγινε την ώρα του run, την ίδια στιγμή που τα νεύρα όλα είναι τεταμένα, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα ασυλίας. «Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις. Ευτυχώς δεν έχει πολύ μυαλό ο ίδιος» ακούγεται να λέει για τον Τάκη Καραγκούνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Αγαπητή μου Ναυσικά βρίζες και τις θέλεις να σου πω συγχαρητήρια; Και τα λάθη του αλλουνού θα τα φορτώνομαι εγώ;» ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας και προσθέτει: «αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν θα τον αλλάξω είναι έντονος, αυτός είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και δεν αλλάζει».

Στη συνέχεια θα δούμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης και... η ομάδα που θα κερδίσει σύμφωνα με τα spoilers είναι... η κόκκινη.

Mετά τον Ανδρέα που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ανήκει στην κόκκινη ομάδα, θα βγει στον τάκο απόψε ένας παίκτης από την μπλε ομάδα, αφού σήμερα η κόκκινη ομάδα θα πάρει ρεβάνς!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.