Survivor: Ποιους παίκτες «έκοψε» ο ΣΚΑΪ από το τρέιλερ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Το Survivor επιστρέφει σύντομα στην οθόνη του ΣΚΑΪ και το τρέιλερ εν όψει του νέου κύκλου είναι ήδη στον «αέρα», θυμίζοντας στιγμές από τον περσινό αρκετά επιτυχημένο κύκλο και κάνοντας κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Ωστόσο, αυτό που σχολιάζεται έντονα είναι ότι ενώ ακούμε ή βλέπουμε αρκετούς από τους περσινούς παίκτες, απουσιάζουν άλλοι, οι οποίοι όχι μόνο δεν πέρασαν απαρατήρητοι, αλλά ίσα ίσα ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο τελευταίος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου και δήλωσε πως δε θα στενοχωρηθεί κιόλας, αλλά δεν έκρυψε ότι το περίμενε να συμβεί αυτό δεδομένου ότι μετά την αποχώρηση του ίδιου και της παρέας του «τα νούμερα έπεσαν» οπότε θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι τους έχουν χρεώσει αυτή την πτώση.

Μένει να δούμε εάν τελικά ο ΣΚΑΪ «κρατάει» τους συγκεκριμένους παίκτες για πιθανό δεύτερο τρέιλερ ή όχι.

Εξάλλου, μέχρι την πρεμιέρα, η οποία, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 26 Δεκεμβρίου έχουμε πολύ καιρό ακόμα.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.