Survivor: Ποιες είναι οι αμοιβές των «Διάσημων»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2021

Σε πλήρη εξέλιξη είναι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο τέταρτος κύκλος του «Survivor». Η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε, μάλιστα, τα ποσά για τα οποία συμφώνησαν οι Διάσημοι παίκτες του ριάλιτι. Αυτά κυμαίνονται από 3.000 μέχρι 6.500 ευρώ. Ο Περικλής Κονδυλάτος λαμβάνει, όπως ειπώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, 3.000 ευρώ ανά εβδομάδα. 

Ο Γιώργος Κοψιδάς έχει συμφωνήσει για 3.500 ευρώ την εβδομάδα. Η Άννα Μααρία Βέλλη λαμβάνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Ο Μιχάλης Αρναούτης συμφώνησε για 4.500 ευρώ την εβδομάδα όπως και ο Πάνος Καλλίδης, παίκτης που έχει συζητηθεί αρκετά για την παρουσία του στα αγωνίσματα. 

 Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» από 5.500 ευρώ λαμβάνουν η Αγγελική Λάμπρη, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Αλέξης Παππάς. Ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ για την παρουσία του είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει για 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Ο πιο καλά αμειβόμενος παίκτης από την ομάδα των Διασήμων είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, που μπήκε στο ριάλιτι λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.